Linddana dizajnira, proizvodi i prodaje drobilice za drvo poznate kao brend TP još od 1980. godine. Ova uspešna danska kompanija danas je jedan od tržišnih lidera zahvaljujući funkcionalnom dizajnu, pouzdanosti, robusnosti, bezbednosnim standardnima i ekonomičnosti.

Pored toga što je ekološki prihvatljivo rešenje, drobljenje granja i drveća donosi finansijsku korist. Drvna sečka se može prodati ukoliko je ujednačenog kvaliteta i zadovoljava određene standarde. Sa TP drobilicama imate sve preduslove za ispunjavanje zahteva kada su u pitanju razne ogrevne jedinice, kotlovi, toplane i elektrane. Pored isporuke poželjne visokokvalitetne drvne sečke, noževi se mogu podesiti za različite veličine u zavisnosti od toga za šta će sečka biti korišćena. TP Drobilice su u skladu sa standardima G30, G50 i G100 priznatog ÖNORM M7133 standarda.

Linddana ima 4 ključne kategorije proizvoda:

  • PTO drobilice
  • Mobile drobilice
  • PTO K drobilice
  • Track drobilice (samohodna)

Osnovne karakteristike proizvoda su: pouzdanost i jednostavno rukovanje, TP SERVICEBOX, bezbednost, 3 godine garancije, niska potrošnja goriva, visok kvalitet čipsa, visoka efikasnost i produktivnost.

Kategorije proizvoda

TP Chippers
TP Chippers
TP Chippers
TP Chippers

Video prezentacije